Week 30 in foto’s

MAANDAG

Maandag ging ik weer aan het werk na een weekje vakantie. Deze twee foto’s zijn nog van in mijn vakantie. We sloten de vakantie af op het terras en ik kocht een nagellak kleur die ik echt niet mooi vond..

DINSDAG

Deze week was het tropisch heet, dus besloot ik om op dinsdag om 05.00 met werk te beginnen. Dan zou ik in de middag vrij zijn. Het was even slikken toen de wekker om 04.50 ging, maar ik moet zeggen dat het best goed bevallen is! Heerlijk om alvast aan de slag te gaan als iedereen nog slaapt.

WOENSDAG

Woensdag werkte ik thuis en begon ik wel vroeg, maar niet om 05:00 uur. Ik kocht zomerkleding in de stad aangezien de hitte nog wel even zou blijven.. Tuinkat Gerrit (zelf verzonnen) was er ook. Ik laat hem nooit binnen en gaf hem een bakje water in verband met de hitte. Volgens mij was ‘ie er blij mee.

DONDERDAG

Donderdag werkte ik weer op kantoor en liep ik in de pauze een rondje door Arnhem. Ik was snel weer terug op kantoor, waar ijs werd uitgedeeld. #yesssss.

VRIJDAG

Ik werd voor het eerst sinds maanden wakker met hoofdpijn. Ik gaf de hitte de schuld. Na twee paracetemol en rustig aan doen ging het beter. In de avond ging ik heerlijk eten met een vriendinnetje.

ZATERDAG

Zaterdag ging ik sporten en had ik het snik heet. In de middag kwam een vriendinnetje even langs en in de avond was ik blij omdat het eindelijk wat kouder aanvoelde:).

Ik ga proberen iets vaker foto’s te maken, want vandaag, zondag ben ik dat totaal vergeten. Vandaag sliep ik een beetje uit, ruimde op en boekte een roadtripje naar Hamburg, Binz en Berlijn, zin in!

Hoe hebben jullie de hitte doorstaan? Let me know!

Share:

1 Reactie

  1. Sjoukje Woudsma
    28 juli 2019 / 21:03

    Leuk met foto’s erbij????
    Het was inderdaad een ‘Heel Holland bakt’ week!
    Laat de regen maar komen. Blij met Airco in Kaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.