some pics of july

Het is halverwege, ok driekwart, juli en ik scroll door mijn fotorol op mijn Iphone en kijk naar de foto’s die ik heb gemaakt. Het leek mij leuk om wat foto’s die ik maakte in juli te delen.

In mei ben ik met een nieuwe baan begonnen. Ik werk nog steeds in Arnhem alleen nu iets meer in het centrum van Arnhem. Nu ik een kantoorbaan heb, is het makkelijker om ook ├ęcht pauze te houden. Deze foto’s maakte ik tijdens een wandelingetje in mijn pauze. Ik loop dan vaak door een aantal knusse straatjes in Arnhem en haalde deze keer ook een lekkere havermelk cappuccino die buiten opdronk.

Op 6 juli was ik jarig en werd ik officieel 26. Ouder worden vind ik nu niet per se meer zo leuk, haha. Ik bakte een key lime pie die erg goed lukte. Mijn vriend nam mij als verassing mee uit eten bij een restaurant in Nijmegen waar we al een hele tijd naar toe wilde namelijk: Bistro Bar Bankoh. We zaten heerlijk buiten en het eten was echt perfect! En ik trok een ‘oud’ jurkje uit de kast wat ik opeens weer leuk vond.

Ik gaf een klein feestje voor familie samen met mijn tweelingbroer en de eregast was Wyke. Eerder schreef al iets over Wyke. Ze deed het supergoed. Het was haar eerste keer op een verjaardag, haha.

Momenteel is het vierdaagse in Nijmegen en ik besloot gewoon de hele week vrij te nemen. Als ik veel tijd heb ga ik altijd koken en bakken. Ik maakte een heerlijke avocado pesto. Dit maak ik zo best vaak en het is mega lekker. Ik heb dit recept eigenlijk gewoon zelf een keer bedacht en door de avocado wordt het lekker romig. Ook had ik weer tijd om een masker op te doen. Of beter: ik maakte tijd.

Hier zie je praktisch twee dezelfde foto’s.. Ik bedenk me nu dat ik echt vaak zulke foto’s maak. Ik kocht wat kleding in de sale bij & Other Stories en vond de printjes leuk, vandaar de foto’s!

Ik lunchte met mijn lievelingslunch. Op dit broodje zit avocado, tomaat, kiemgroente en balsamico. Dit kan ik iedere dag eten. In de sale kocht ik ook een blazer. Mensen die mij goed kennen weten dat ik zoiets echt nooit draag. Maar ik merkte dat ik toch iets wilde hebben wat netjes kan zijn en wat ik als jasje kan dragen. Ik heb ‘m al een paar keer aangehad en ik ben d’r blij mee.

Ik bakte gewoon weer een taart. Dit keer een redelijk gezonde cheesecake.

Ook kletste ik bij met een vriendinnetje die ik al veel te lang niet had gezien. Gelukkig spreken we volgende week vrijdag weer af. Mijn moeder stuurde me een foto door van de beestenboel bij haar thuis, zo lief!

De zomerfeesten zijn nu helaas weer voorbij. Ik ben een aantal avonden lekker de stad ingedoken, maar wilde ook wat dingen regelen in huis in mijn vakantie. Mijn vader kwam me helpen met een gordijnrails ophangen. Hij moest er even een foto van maken, want ik heb echt twee linkerhanden.

Ik ga nu nog lekker een weekendje genieten van mijn vakantie en over een maand ben ik alweer een weekje vrij. Zwaar leven dus;).

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.