my week in pictures

Maandag

my week in pictures

Maandag begon mijn werkweek weer. Ik sliep slecht, want de dag ervoor had ik mega lang geslapen. Ik kan eigenlijk nooit goed slapen van zondag op maandag. In de ochtend was ik op kantoor en daar regelde ik de laatste dingen voor een event wat in de avond was. Sinds een aantal weken gebruik ik trouwens een planner en dit werkt voor mij fijn. Het event was in het vrijheidsmuseum in Groesbeek. Dit museum is vernieuwd en het is echt heel gaaf opgezet!

Dinsdag

My week in pictures
My week in pictures

Op dinsdag ging mijn wekker om 06:35 en dacht ik uuuuugh. Ik werkte de hele dag op kantoor, had een paar afspraken en ging in de avond lekker sporten. In mijn pauze ging ik een rondje lopen. Ik dronk koffie bij Anne en Max in Arnhem. Het was koud buiten, maar in de zon was het heerlijk! Ook kreeg ik mijn tien stappen skincare binnen. Mijn huid is zó droog in de winter dus ik wil er goed voor zorgen. Ik gebruik overigens geen tien stappen hoor;).

Woensdag

My week in pictures
My week in pictures

Ik werkte woensdag thuis. In de ochtend had ik controle van mijn lenzen. Als je goed kijkt zie je de lens zitten. Ik heb sinds twee weken lezen en het bevalt best goed. In de avond begon ik aan deze blogpost en had ik ruzie met WordPress. Gelukkig kon ik het probleem snel oplossen met de hosting van mijn blog.

Donderdag

My week in pictures

Op donderdag ging ik weer naar kantoor en was er een groot evenement waarbij ik mocht helpen. Ik kreeg de taak om technische dingen te regelen. En dit lukte best goed. Ik snap niks van techniek, maar vind het wel leuk dat ik er door mijn werk steeds meer van leer. In de avond was ik kapot omdat er deze week drie evenementen waren. Toen ik thuis kwam bestelde ik patat;).

Vrijdag

My week in pictures
My week in pictures

Ik maakte van vrijdag een self-care-friday. In de ochtend ging ik naar yoga, liep door de stad en ging daarna naar de schoonheidsspecialiste voor een bindweefselmassage. Ik kreeg die dag te horen dat veel mensen niet alleen op pad gaan dus ik ga een uitgebreide blogpost schrijven over hoe ik mijn self-care-friday heb ingericht.

Zaterdag

my week in pictures
my week in pictures

Ik had (wilde) plannen om in de ochtend te gaan zwemmen. Hier had ik alleen totaaaal geen zin in. Ik ging wandelen samen met mijn vriend, mijn moeder en stiefvader kwamen langs met Wyke (hond). Samen met mijn moeder speelde ik Jenga en we waren verassend goed:). In de avond kwam een vriendinnetje bij mij eten. We maakte zoete aardappelsalade. Ik wilde vandaag ook studeren, maar kon me er niet toe zetten..

Zondag

my week in pictures
my week in pictures

Het stormde vandaag en daardoor bleef ik de hele dag binnen. Er werd gestudeerd en ik type dit blog. Ik maakte even een spiegelfoto van mijn tweedehands trui. In de avond zou ik eigenlijk uit eten gaan met mijn vader en broer, maar dat hebben we verzet door de storm. Goed excuus om lekker Köfte te bestellen. Daarna keek ik nog de finale van ‘Heel Holland Bakt’ een ging ik lekker naar bed.

Volgende week heb ik een rustige week. Door mijn overuren van deze week ben ik woensdag vrij. Op dinsdag heb ik nog een nieuwjaarsborrel met collega’s en op vrijdag heb ik in elk geval een valentijnsdate met een vriendinnetje. En ik wil aan de bak voor m’n studie.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.