Foto’s van de afgelopen tijd

In deze blogpost deel ik wat foto’s van de afgelopen tijd. Ik at de afgelopen periode een aantal keer lunch bij Down Town in Nijmegen. Hier was het nog heerlijk weer, dus dronk ik een lekkere ijskoffie. Op Zalando kwam ik deze laarzen tegen, alleen niet meer in mijn maat. Ik bestelde ze daarom bij Scotch en Soda zelf.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_52d6
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_52d7

Toen de laarzen binnenkwamen moest ik er gelijk wat outfitjes mee proberen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_52f6
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_52e0

Ik ging op een zondag eten bij een nieuw tentje in Nijmegen genaamd Viking. En aan aantal dagen later werkte ik een ochtend in een koffietentje, waar iets lekkers niet mocht ontbreken:).

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5395
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5313

In september ging ik samen met mijn vader en tweelingbroer een weekendje naar Texel. We hadden geluk met het weer. Mijn vader heeft een camper en hier sliepen we in. Fijn om eens wat meer tijd met elkaar door te brengen! We ging ook met een boot zeehonden spotten.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_535a
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5358

Heerlijk op het terras met een biertje en kijken naar de zonsondergang. Ik hou van de zee. Een weekendje uitwaaien kan een mens goed doen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_53ac
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_53cd

Een typische vakantie foto. Ik ging bij mijn moeder langs en daar kwam een van de kittens op mijn schoot liggen <3.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5327
IMG_3837

Lucky shot en herfst <3!

Wat hebben jullie de afgelopen weken gedaan?

Share: