Foto’s van de afgelopen tijd #3

foto's van de afgelopen tijd

Ben ik weer met mijn foto’s van de afgelopen tijd! Allereerst een foto van het badkamermeubel. In februari 2018 kocht ik een huis samen met le boyfriend. De badkamer was eigenlijk prima. Goed onderhouden, moderne meubels en best onze smaak. Een aantal maanden geleden trok ik het folie kapot van het badkamermeubel. Wel met opzet, hoor, want ik wilde weten wat daaronder zat. Daar kwam ik snel achter: multiplex (thanks papa). En ik wilde dat schilderen. Dat plan werd vervolgens nog een aantal maanden uitgesteld totdat ik op een zaterdag dacht: ‘En nu ga ik dat gewoon EVEN doen’. Even mag achterwegen gelaten worden want in totaal kreeg het kastje zes lagen verf, reed ik twee keer naar de bouwmarkt, de Ikea en vervloekte ik mijzelf meermaals waarom ik twee linkerhanden heb. Gelukkig kreeg ik hulp van le boyfriend en was het (achteraf) een leuk project om samen te doen. Toen de laatste laag verf erop zat en we samen de handvaten erop plaatsten waren we toch wel blij en ook trots. Want #teamklus en buurman en buurman (zo noemen we onszelf) hadden dit wel mooi even gedaan. En je begrijpt dat de koffie die op het meubel staat hoog nodig was;).

Het plan is om nog meer in de badkamer aan te passen, dus een volledige update volgt als de badkamer helemaal klaar is.

pSqEmqfvTGKQO6O2HTpQfg
ce40305b-260d-4996-9526-114ef9a93e78

Ik bakte een bananenbrood met een dikke laag gesmolten chocolade. En ik kreeg van mijn tweelingbroer de mooiste foto’s doorgestuurd van IJsland. We spraken af om samen alle foto’s van IJsland te bekijken en ik ben om, ik wil er ook heen.

Ontbijt (smoothiebowl)
Mooie tekst

Mijn lievelingsontbijt, ik ga hier een keer een recept aan wijden. En een mooie spreuk uit de Flow, waar ik helemaal in geloof.

Backyard Rotterdam
Vegan junkfoodbar Rotterdam

Samen met le boyfriend ging ik een dagje naar Rotterdam. Ik was daar nog nooit geweest en was reuze benieuwd. Ik vond de stad geweldig, ook al was ik er maar één dagje. Op één of andere manier deed Rotterdam mij een beetje denken aan Berlijn en Hamburg. Steden als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn voor mij echt steden. Soms vind ik Nijmegen meer een groot dorp. We lunchten bij Backyard. Dit zit midden in de stad en is ruim opgezet. Daarna zagen we Najib Amhali in het nieuwe Luxor. Ik hou echt van grove humor, rauwheid en shows waarin je ook wel een beetje geraak wordt. Zijn show voldeed aan al deze punten, aanradertje dus. Hierna aten we bij de Vegan Junkfoodbar.

Foto's van de afgelopen tijd
Adventkalender

Mijn moeder en stiefvader organiseerde samen met de buren een ‘bomenplantdag’. In totaal kregen ze 900 boompjes voor het behoud van de natuur. Met een hele club waren de boompjes in een mum van tijd in de grond gezet. Daarna kreeg ik van mijn moeder een advent kalender die ze zelf heeft gevuld.

Foto's van de afgelopen tijd
Foto's van de afgelopen tijd

Op mijn werk kreeg ik een chocoladeletter <3! En ik maakte avondeten voor bijna twee weken. Ik woon in de stad en als ik geen avondeten in huis heb haal ik vaak eten buiten de deur. Dit is natuurlijk hartstikke leuk en lekker, maar ook duur. Omdat ik dit minder wil doen ga ik nu af en toe een voorraad maken :).

Outfit
Pannenkoekplant

Ik maak vaak even ‘snel’ een spiegelfoto van mijn outfit en sla deze op in een mapje. Als ik dan niet weet wat ik aan wil kijk hier doorheen. En ik gaf een pannenkoek plantje weg aan een collega. Ik heb er namelijk zoveel omdat ze zich vermenigvuldigen.

Dit waren mijn foto’s van de afgelopen weken. Tot de volgende!