Foto’s van de afgelopen tijd

blogpost foto's van de afgelopen tijd

Ja hoi, ben ik weer met mijn foto’s van de afgelopen tijd.. In dit blog mijn foto’s van de afgelopen weken en zelfs nog van oud en nieuw. Dit voelt alweer als 100 jaar gelden, maar toch.

Ik trakteerde mijzelf in het nieuwe jaar op een nieuwe telefoon, een Iphone 11 it is. En ik ben verliefd op de groothoeklens.

blogpost foto's van de afgelopen tijd
blogpost foto's van de afgelopen tijd

Oud en nieuw vierde ik met mijn vriendinnen. We aten pizza’s uit een pizzarette #aanrader! Ik had de taak op me genomen om een toetje te maken. Ik maakte zelf fudge via dit recept en dat viel goed in de smaak. Om 12 uur waren we nog niet klaar om af te tellen (iets met mensen die nog moesten plassen) dus telde we 1 minuut over 12 zelf af tot het nieuwe jaar. Ik haat vuurwerk dus ik ben denk ik 15 minuten buiten geweest haha.

blogpost foto's van de afgelopen tijd
blogpost foto's van de afgelopen tijd

In mijn blogpost over 2019 schreef ik dat leren skiën een doel is voor 2020. Ik regelde dat dan ook gelijk maar. Ik boekte een skivakantie naar Oostenrijk (1 maart ga ik al:o) en daarvoor had ik natuurlijk een helm en een skipak nodig.

blogpost foto's van de afgelopen tijd
blogpost foto's van de afgelopen tijd

Op 2 januari werkte ik thuis en op 6 januari ging ik weer aan de slag in Arnhem. Ik vind het zo leuk om elke ochtend door de stad te lopen. Ook begon ik op 6 januari weer met sporten. Dat had ik twee weken niet gedaan en dat is voor mij redelijk uniek. Ik hou van sporten en vond het heeeerlijk om weer in de sportschool te zijn. Al was het achterlijk druk op 6 januari door alle goede voornemens.

blogpost foto's van de afgelopen tijd
blogpost foto's van de afgelopen tijd

Ik wil ons huis wat meer ‘aankleden’ in 2020. Twee jaar geleden heb ik een huis gekocht met mijn vriend en toen hebben we veel geklust. Het sfeervol maken is soms nog wel een dingetje. We hebben besloten dat we daar dit jaar aan gaan werken. Op Fonq bestelde we een fantastische lamp en op Desenio een schilderij van New York. Het schilderij van Nijmegen hadden we al en hingen we ook maar eens op;).

blogpost foto's van de afgelopen tijd
blogpost foto's van de afgelopen tijd

Bij de Intratuin kochten we een plant. Eigenlijk was deze plant voor in de woonkamer, maar dat vonden we niet mooi staan. Nu staat ‘ie op de slaapkamer. Bij de Dille en Kamille zag ik deze bekers, die ik absoluut niet nodig had, maar toch mee naar huis gingen. Ik heb er tot nu toe elke dag uit gedronken, dus een goede koop. Al zeg ik het zelf.

blogpost foto's van de afgelopen tijd
blogpost foto's van de afgelopen tijd

Ik merk dat ik het de laatste tijd leuk vind om spelletjes te spelen. Ik kocht Jenga en The Mind en dat werd gelijk uitgeprobeerd tijdens een etentje. Ik sloot ook weer een abonnement af bij de bieb en nam gelijk twee boeken mee naar huis.

blogpost foto's van de afgelopen tijd
blogpost foto's van de afgelopen tijd

Dit weekend organiseerde mijn straat een straatborrel. Ik vond het geweldig om te zien dat een straat dat gewoon even regelt met elkaar. Onze overburen hadden een tent opgezet, iedereen nam wat mee en het was écht heel gezellig! En er is weer een nieuwe Friese Stabij in de familie. Niet bij ons hoor;), maar bij het zusje van mijn vriend. Ik ben verliefd op deze beesten<3<3! Ik ben opgegroeid met een Friese Stabij, mijn stiefbroer heeft er ook eentje en bij mijn moeder en stiefvader is er sinds een aantal maanden ook weer een.

Ik ging deze week ook weer naar school. Ik kan het haast niet geloven dat ik al meer dan 4 jaar niet meer naar school ga. Ik begon aan de post-hbo bedrijfsmaatschappelijk werk in Ede. Ook regelde ik de afgelopen tijd ‘dingen’ voor mijn blog. Ik stapte over naar een andere hosting partij. Zij verhuisden mijn website. Dit was heel fijn, al was ik de dag van de verhuizing mega gestresst. En al helemaal toen bleek dat mijn website even helemaal uit de lucht was. Gelukkig is het helemaal goed gekomen en kan ik weer rustig verder bloggen!

Zo, dit was een greep uit mijn foto’s van januari. Tot de volgende.

Share: