ABOUT ME

Goed, je wilt iets meer weten over mij. In ieder geval leuk dat je op mijn blog terecht ben gekomen, welkom!

Waar ik moet beginnen met over mijzelf schrijven weet ik eigenlijk niet zo goed. Misschien moet ik maar gewoon bij het begin beginnen, dus mijn geboorte, niet dat ik mij hier iets van kan herinneren, maar toch.

Ik ben geboren in 1993 en als één van de weinige mensen kan ik zeggen dat ik niet alleen ter wereld kwam, maar samen met mijn tweelingbroer. Al van jongs af aan houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Dit uitte zich vooral in tekenen, schilderen en schrijven.

Op de middelbare school verdwenen deze dingen nogal op de achtergrond en kwam mijn creativiteit vooral naar voren in mijn liefde voor mode. Ik heb nog een tijdje getwijfeld om hier iets mee te doen, maar had niet de juiste vakken om naar een fashion school te gaan.

Na de middelbare school begon ik aan de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening in Nijmegen. Ik kon altijd veel werken bij mij bijbaantjes naast de opleiding en vond dat helemaal prima. Toen ik begon met afstuderen kon ik ook aan de slag bij mijn oude stage en had ik voor mijn gevoel een ‘echte’ baan.

In mijn studententijd begon ik ook een blog. Dit ging met name over mode. Ik plaatste foto’s van mijn outfits. Toen ik ging werken in de hulpverlening vond ik het raar dat ik vindbaar kon zijn en verwijderde ik (best impulsief) alles.

Toen ik ongeveer vier jaar in het werkende leven zat, zocht ik een loopbaancoach op. Dit was eind 2018. Ik liep voor mijn gevoel vast en wist niet wat ik wilde qua werk en loopbaan. Door loopbaancoaching leerde ik dat ik een heleboel dingen leuk vind om te doen, maar dat ik daardoor ook geen keuzes maak en kies voor wat ik al heb. In dit traject leerde ik bizar veel over mijzelf. Het was fijn en leerzaam om zelf eens gecoacht te worden.

Ik kwam erachter dat ik de hulpverlening uit moest om te ontdekken wat er nog meer is, gewoon om nieuwe dingen te leren, want dat wat ik leuk vind. In mei 2019 begon ik met een nieuwe baan en in april weer met bloggen. Het is fijn om weer een online plekje te hebben waar ik kan delen wat ik wil.

Dit is in een notendop een stukje over mij. Momenteel woon ik al een hele tijd in Nijmegen. Ik woon samen met iemand die ik al heel lang heel leuk vindt. Breng mijn vrije tijd graag door met mijn vriend, vrienden, familie maar ook graag met mijzelf. Ik houd van lekker eten en leuke feestjes. Cappuccino met havermelk drink ik graag. Mooie plekjes op deze aardbol ontdekken doe ik regelmatig. Denk aan: landen, steden, maar ook leuke boetiekjes en eetplekken. Toch ben ik ook net zo lief thuis met een goede film, serie, fijn leesvoer of aan het tekenen in mijn bullet journal.

Op mijn blog zal ik schrijven over van alles. Dit kan gaan over mode, interieur, koken, reizen leuke en minder leuke momenten. Foto’s wil ik ‘bundelen’ op mijn blog omdat ze anders in de massa verdwijnen.

Een aantal keer per maand wil ik iets schrijven. Schrijven omdat het moet ga ik niet doen. Ik ga schrijven als ik echt iets wil delen en daar ook zin in heb.

Wil je nog iets weten wat hier niet staat, stuur me dan een berichtje via de contactpagina.

Liefs,
Tessa