Foto’s van de afgelopen tijd

Ik kwam er net achter dat het al bijna een maand geleden is dat ik foto’s heb gedeeld die ik maakte met mijn telefoon… ooopsie.  In deze post deel ik dus mijn foto’s van de afgelopen maand. Bereid je voor op veel hondenfoto’s.

qhVn0YYgR7GgZGWk+tLuMA
dn0kFHLiSh2zm213HF6vuQ

Zoals ik al zei: veel hondenfoto’s. Ik mocht oppassen op Wyke, de pup van mijn moeder en stiefvader. Ze is nu ongeveer zes maanden en ik moest wel even wennen hoor. Ze woont op een boerderij en begreep niks van een ‘normale’ straat. Ze blafte tegen alles en iedereen. Gelukkig was ze na een paar uur gewend. Ze wilde graag aandacht en kroop uit haarzelf bij mij op schoot en kwam daarnaast met haar pootje aandacht vragen. Zo lief!

5OTTdnK9TwaQeq1bphYo9g
969hLzeCSbm1JKwBOMflhw

Ik kocht een speeltje voor haar en nam haar vervolgens mee naar boven. Ze ging namelijk piepen als ze alleen beneden zat.

%Xk7azo5SgKAmzRDKQ84RQ
lQfCmgDsSzC3sr4J3ET7Bg

Shoppen in je eigen kledingkast blijft leuk. En ik maakte een heerlijk recept van Jennie from the blog. Super makkelijk! Je kunt het recept hier vinden.

YkQ7LHFpTR6L+wlumxx0Fg
CNC%3PokTiuk03pIgqBF1A

Samen met een vriendin ging ik naar museum Voorlinden in Wassenaar. Dit stond al tijden op mijn lijstje met dingen die ik wilde doen. Ik reed ook zelf naar Wassenaar (wat ongeveer 1,5 uur rijden is voor mij) en was trots op mezelf. Ik heb lang last van rijangst gehad en moet zeggen dat dit de laatste maanden bijna niet meer voorkomt. Ik vind autorijden nu zelfs leuk. Na het museum reden we door naar Scheveningen om te genieten van de laatste zonnestralen.

sciJEg72SzeiyM0kGGA0yw
q9eTKnjURW21UjMLrieFnA

Ik kocht een zonnebril op sterkte en maakte de hele badkamer schoon. Dit doe ik echt nooit, vandaar dat het even vastgelegd moest worden..

b088de11-245c-4509-b4df-08e9f829970c
vPDKWtjhQyygxQ10PHwDQg

Ik maakte een broodje hamburger van portobello’s en deze viel goed in de smaak. Ik sloof me meestal wel iets meer uit in de keuken als mensen blijven eten. Ook ging ik weer eens naar yoga.

0d1jXLIQQxOH1yrkXaw
297885ab-ffd2-4c84-9237-8332566a7213

Ik lakte mijn nagels en de dag daarna ging ik mijn tweelingbroer verhuizen. Handige combinatie #not. Samen met mijn moeder maakte ik de hele keuken schoon.

eInAoFrQRDeNRUc7KWnIBg
PMhtMAIQQc2fMnjKS07%QQ

Mijn vader kwam bij mij lunchen en ik maakte een super snelle en simpele salade. Op de foto’s zie je wat je nodig hebt en de halloumi bakte ik kort in een grillpan. Ik wist niet dat dit zo lekker was.

fbEfle4VS0KAzC8To7QFqg
M4kJke0lT6CX7FC4rLhU6A

Ik probeer minder te kopen en beter na te denken over ‘dingen’ die ik koop. Ik ben sinds een aantal maanden dol op de & Other Stories en bestelde weer wat kledingstukken. Ik draag eigenlijk nooit nette kleding en herkende mijzelf ook niet echt in witte blouse, haha. Toch gehouden want ik vind de blouse heel mooi!

Dit waren een aantal foto’s van de afgelopen maand. En bij deze beloof ik plechtig mijn foto’s vaker te delen. 

Share: